Nästa egenskapsbeskrivning arrangeras den 1 augusti 2019 i Borlänge

Onsdagen 31 Juli kl 9-16.00 (ca)

Kurs för i samband med egenskapsbeskrivningen på. Kursen är i första hand öppen för de hundar som ska gå på egenskapsbeskrivningen dagen efter, men i mån av plats tar vi även emot andra intresserade medlemmar. Det finns plats för max 8 personer. Kurskostnad (baserat på 8 deltagare) är 700 kr/ekipage.

Skicka din anmälan till Catarina Ottosson ottossoncat@gmail.com

 

Torsdagen 1 augusti kl 8-16.00 (ca)                      

Egenskapsbeskrivning av unghundar på  
Kom och se morgondagens Working Kelpies i arbete! Hundar 12-24 månader får en inbjudan. Har du inte fått inbjudan och vill gå med din hund? Inga problem, kontakta  Catarina Ottosson ottossoncat@gmail.com

 

Vägbeskrivning

till Christine Sandström där egenskapsbeskrivningen går.

Från Borlänge: åk rv50 söderut, mot Ludvika/Örebro. Sväng vänster mot Sellnäs, sedan vänster mot Täkt. Åk fram till järnvägen, därifrån är det skyltat.
Söderifrån: Åk rv70 mot Borlänge, sväng vänster mot Smedjebacken i höjd med Romme Travbana. Efter sju-åtta kilometer, sväng höger mot Sellnäs och åk igenom byn. Sväng höger mot Täkt, åk fram till järnvägen, därifrån är det skyltat.
 

 


Vill du ha mer information hör gärna av dig till

Susanne (Sussi@norrdal.se, tel: 070/521 86 63) eller Catarina Ottosson ottossoncat@gmail.com om du har några funderingar eller om du får förhinder! Annars, varmt välkommen till en trevlig träff med din working kelpie!

 

Ni kommer att få hjälp att visa era hundar av instruktör Karin Söderberg, som vägleder er och ser till att era hundar visas på ett lugnt och bra sätt. Ni kommer också att få lite tips på fortsatt träning. Ni kommer att få gå med era hundar en gång på förmiddagen, och en gång på eftermiddagen.

 

Här hittar du mer information
Varför beskriver vi unga hundar och hur går det till

 

På plats finns också Inga Olson som dokumenterar alla unghundarna med ett foto på var och en, så glöm inte att låta er hund posera framför kameran innan ni åker hem!